Intern - Asset Management

Vi söker dig som studerar inom kommunikation/marknadsföring. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och kan visa på projekt du drivit och resultat du åstadkommit.

Deadline for application: 
2016-10-10

Analytiker till Försäkringsbolag

Det här är ett unikt tillfälle att vara med och bygga ett nytt försäkringsbolag i Sverige. Vi söker därför personer som tilltalas av den möjligheten.

Summer Internship and Analyst positions

Summer Internship and Analyst positions at some of the most prestigious firms in London.

Investment Banking Opportunities

Eligible full-time applicants should graduate during fall of 2016 through spring of 2017. The internship programme consists of 8-10 weeks off-cycle internships where interns get to participate in the ongoing business.

Deadline for application: 
2016-10-02

Corporate Finance Internship

Vi erbjuder dig ett utmanande internship där du arbetar i olika projektteam med erfarna medarbetare med fastighetsrelaterade transaktioner och kapitalmarknadsprojekt.

Deadline for application: 
2016-10-21

Analytiker till Corporate Finance, Project Finance samt Aktie- och Kreditanalys.

Vi söker personer som tar examen under 2017 för heltidsanställning och kan även erbjuda internships för personer som planerar att ta examen under 2018 och 2019.

Deadline for application: 
2016-11-15

Analytiker

Ditt arbete kommer att omfattas av avancerad modellering och analys av fastighetsportföljen, framtagande av material till presentationer, prospekt och finansiella rapporter samt strukturering och hantering av due diligence-processer.

Venture Capital Intern

Candidates must have a genuine interest in investments and technology, should come with excellent academic qualifications, and be highly organized and focused.

Deadline for application: 
2016-09-30

Deltidstjänst hos en oberoende rådgivare och konsult i kapitalförvaltningsfrågor

Den person vi söker kommer inledningsvis att arbeta med två av våra affärsområden – analys och uppföljning. I detta arbete ingår ansvar att följa upp och kontinuerligt övervaka kunders portföljer samt olika typer av kvantitativ och kvalitativ analys.

Student för tradingövervakning sökes

Tjänsten som tradingövervakare innebär att du ansvarar för övervakningen av handelssystem under ditt arbetspass. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att administrera larm samt att sköta kontakten med våra mäklare. Utöver tradingövervakningen ingår även omvärldsbevakning och administrativa arbetsuppgifter så som avstämningar.

Pages

Subscribe to Finansjobben.se  RSS